((..MeRwE..)) Admin
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 34 Nerden : Napcen Kardes Gecenmi İş/Hobiler : Ögrenci,Yüzmek Lakap : ~~MeRwİsH~~ Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: ögretmen ögrenci konusmalarıı Paz Nis. 27, 2008 7:58 am | |
| Gülçin: ÇocukLar bugün dersLerden geneL bir tekrar yapacağız beyin fırtınası estireceğiz hazırmısınız ?
SINIF: hazırız hoccamm..
Gülçin : noelanne kızım sen söyLe bakıyım şeffaf ne demektir Noelanne : bir tarafından bakıLınca öbür tarafı görüLen şeydir efendim Gülçin : çok doğru kızım.peki bize şeffaf bir şey söyLe bakaLım. Noelanne : ımmm..şeyy..hah buLdum anahtar deLiği Noelanne : otur yerine merakLı sende
Gülçin : ….oğLum meriç sen ne yapıyorsun orda… meriç : resim yapıyorum hocam Gülçin : getir onu buraya gıcık şey meriç : buyurun hocam Gülçin : oğLum ne resmi bu sayfa bomboş baksana meriç : çayırda otLayan inek resmi hocam Gülçin: yavrum hani nerede çayır? meriç : inek yemiş hocam Gülçin : deLLendirme beni evLadım hani nerede inek meriç : eee ot bitince başka bir yere gitmiş oLmaLı gülçin . ....maşallah maşallah otur yerinede dersi dinle miskin seni ………
Gülçin: söyLe bakaLım mine “aLi yerde buLduğu parayı aLmadı” cümLesinde özne kimdir ? Mine : kim oLacak aptaLın tekidir yerde buLduğu parayı aLmadığına göre. Dimi arkadaşLar… Gülçin: hmm mantıkLı asLında…..aferin sana………..
Gülçin : kızım sen söyLe bakim,,dik durunca kan ayakLarımıza doLmuyorda, baş aşağı durunca neden kafamıza doLuyor Gülşen1Gülşen: eee ayakLarımızda kafamız gibi boş deiLde ondan örtmenim …… gülçin : aferin sana sen bişiLer öğrenmişsin……….
Gülçin: cennete gitmek için ne yapmak gerekir…. tatlıcadı : öLmek ve gömüLmek yeterLidir hocam Gülçin: zeka fışkırıyor senden otur yerine tembeL şey…….sen şu ödevini getir bakim tatlıcadı :buyurun öğretmenim Gülçin : bak yine hep yanLış yapmışsın seni babana şikayet edeceğim tatlıcadı : sakın haa…. Sonra çok bozuLur benim babam Gülçin : niye bozuLsun tatlı cadı : şeyy benim ödevLerimi hep babam yaparda örtmenim…
Glçin : sen uyukLayan çocuk murat .evet evet sen . içinde T harfi buLunan bi keLime söyLe bana murat : şişe öğretmenim Gülçin : şişemi ? T bunun neresinde murat : tıpasında Gülçin : otur seni haylaz şey …….
Gülçin : sizin eviniz ne tarafta ? Elif : parkın karşısında örtmenim Gülçin : peki park ne ratafta ? Elif : evimizin karşısında Gülçin : anLaşıLdı adın ne senin elif : elif ama içinde A oLmayanından Gülçin : Elif'in nun içinde zaten A yokki kızım eLİF : ee biz ne dedik örtmenim …. | |
|
méRay Süper Mod
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 30 Nerden : izmiR x] İş/Hobiler : qaLatasaray Lakap : €mo ROck Tuttuğun Takım : Favoriniz Resminiz Hangisi : Kayıt tarihi : 08/05/08
| Konu: Geri: ögretmen ögrenci konusmalarıı Ptsi Mayıs 12, 2008 12:33 pm | |
| | |
|
MeLoSh Co Admin
Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 29 Nerden : Boswerr İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Meloss Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: ögretmen ögrenci konusmalarıı Ptsi Mayıs 26, 2008 2:50 pm | |
| | |
|
ceren MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 220 İş/Hobiler : öğrenci Lakap : ceroş Ruh Halin : Tuttuğun Takım : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: ögretmen ögrenci konusmalarıı Paz Haz. 01, 2008 10:47 pm | |
| | |
|