((..MeRwE..)) Admin
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 34 Nerden : Napcen Kardes Gecenmi İş/Hobiler : Ögrenci,Yüzmek Lakap : ~~MeRwİsH~~ Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: kafayı yedirten patron Paz Nis. 27, 2008 7:49 am | |
| Merhaba.Ben iş başvurusu için gelmiştim. -Yoksa başınızı mı biyere vurdunuz efendim çok geçmiş olsun. -Ah çok şakacısınız bayılırım böyle insanlara.Siz patron İpek Hanım olmalısınız. -İpek kumaşlara bayıldığımı nereden bildiniz?Evde bir sürü eşarbım,örtüm,mendilim var hepsi de ipektir. -Ha ha!Sizin kadar komiğini ilk görüyorum.Bu arada ben Şerbet. -Şerbetli tatlılara da bayılırım çok da güzel yaparım bir gün gelirsin bize yeriz. -Bu arada siz başınızın neresini vurmuştunuz? -Hanfendi şaka bir yere kadar hoştur bilirsiniz. -Evet Cem Yılmaz’ın şakaları da çok hoş dimi? -Of! -Oflu musunuz siz ben de Karadenizliyim ama Sinop’un içindenim ben. -Hanfendi beni sekreter olarak işe alır mısınız? Deneyimlerim… -Deney yapmayı ben de çok severim öğrenciyken en çok fen dersini severdim sebebi ise deneylerdi.Bir gün fenci bi deney yaptırmıştı farenin içi açılacaktı hiç tiksinmeden yaptım 10 verdi çok severdim o hocayı.Bi kez de biz şimdi fen dersindeydik bu hocamız bana dedi ki: -Of!Of!Of!İpek Hanım! -Evet fen hocasının adı da Hanım’dı hanım hanımcık bi kadındı Hanım hocamı çok severdim. -Ay ben gidiyorum yeter! -Doğru ya bugün ay tutulması vardı akşam 23:44’te mutlaka izlemeliyim.13,5 yaşındayken 17 Kasım’da saat 03:02’deki tutulmayı arkadaşlarla izlemiştik ben ve 3 arkadaşım bi ara ben demiştim ki…Bi dakika nereye gidiyorsunuz daha başınızı nereye vurduğunuzu söylemeden…Bi kez ben de vurmuştum başımı 4 yaşındayken bir Mart gecesiydi…. | |
|
betül TaM PeLiN FaNı
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 28 Nerden : istanbul İş/Hobiler : öğrenci Lakap : Betül Kayıt tarihi : 08/05/08
| |
méRay Süper Mod
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 30 Nerden : izmiR x] İş/Hobiler : qaLatasaray Lakap : €mo ROck Tuttuğun Takım : Favoriniz Resminiz Hangisi : Kayıt tarihi : 08/05/08
| Konu: Geri: kafayı yedirten patron Ptsi Mayıs 12, 2008 12:14 pm | |
| | |
|
MeLoSh Co Admin
Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 29 Nerden : Boswerr İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Meloss Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: kafayı yedirten patron Çarş. Mayıs 14, 2008 11:56 am | |
| | |
|
((..MeRwE..)) Admin
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 34 Nerden : Napcen Kardes Gecenmi İş/Hobiler : Ögrenci,Yüzmek Lakap : ~~MeRwİsH~~ Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: kafayı yedirten patron Perş. Mayıs 15, 2008 10:59 am | |
| | |
|
ceren MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 220 İş/Hobiler : öğrenci Lakap : ceroş Ruh Halin : Tuttuğun Takım : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: kafayı yedirten patron Paz Haz. 01, 2008 10:48 pm | |
| - MeLiKe-PeLiN demiş ki:
- coqq komik
| |
|